ayurvedaAyurvedische

Ontspannings

Massage

De Ayurvedische Abhyanga massage is dé complete energetische, therapeutische, holistische, ontspanningsmassage waarbij het lymfesysteem, de bloedsomloop en het zelfhelend vermogen op celniveau worden gestimuleerd. Stresshormonen reduceren door de aanmaak van de gelukshormonen oxytocine en endorfinen. De massage biedt de mogelijkheid om weer contact met je lichaam te maken en uit je hoofd te gaan.

In combinatie met warme kruidenolie.

Duur 60 min.,

90 min. en 120 min. (incl. uitgebreid voeten).
Zwangerschaps

Massage

Massage kan helpen om zwanger te worden. De rijkelijke aanmaak van oxytocine helpt daarbij en zorgt ervoor dat de buik ontspant waardoor alle organen in de buik zich revitaliseren.

Massage beperkt de gezondheidsrisico's voor het toekomstige kindje door het verlagen van de bloeddruk. Je verloskundige zal enthousiast zijn door het ontbreken van "zwangerschaps hogebloeddruk".

Ook bevordert massage de aanmaak van bloed en is het een heerlijke remedie voor bloedarmoede en dus ijzertekort. Het geeft verlichting van rugpijn en draagt bij tot een gezonde, vitale en comfortabele zwangerschap.

Duur 60 minuten
Access Consiousness Bars

Door de 32 Bars punten op het hoofd licht vast te houden worden zij actief. Wanneer de Bars actief zijn, ruimen ze alle beperkende gedachten, ideeën, overtuigingen en blokkades, zoals kwaadheid, schuld, depressie en angst, op, die je tijdens je leven hebt opgebouwd. Bars wordt dus gebruikt om hierin veranderingen te bewerkstelligen en is een buitenkans om alles los te laten. Als je vanuit meer bewustzijn wilt leven zal Bars je daarin een boost geven. Je staat daarna meer in je eigen kracht, kunt beter relaties met anderen onderhouden en met meer gemak van jezelf houden.

Duur 90 minutenBody & Mind Treatment

Dit arrangement is een combinatie van een coaching gesprek voorafgaand aan de massage. Soms gaat er te veel om in je hoofd en probeer je zonder veel succes de rust en helderheid te hervinden om goede keuzes te kunnen maken. Dan is het fijn om met behulp van een coaching gesprek weer het overzicht te kunnen krijgen.

De massage die daarop volgt zorgt voor een diepe staat van ontspanning waardoor jouw systeem de opgedane inzichten rustig en gemakkelijk kan verwerken en integreren.

Duur 120 - 150 min.

Voetmassage

Dit is een massage bedoeld om de reflexen in de voeten te stimuleren die corresponderen met delen in ons lichaam en ontspanning en de evenwichtstoestand terug te brengen. Het zelfgenezend vermogen van het lichaam wordt gestimuleerd.

Duur 30 minuten.


Rug Massage

Deze massage is bedoeld om werkgerelateerde klachten en verkrampingen door een verkeerde houding ( bijv. turtle neck) te verlichten.

Duur 30 minuten.


Kern Coaching

In drie tot zes coaching gesprekken tot de kern van het probleem komen en daardoor bewust en krachtig je leven een andere richting geven. Dat is de manier waarop een coaching traject werkt. Ik begeleid je uit je impasse en weer op de juiste koers.

Duur 90 min.

Panchakarma

At Home

Dit is een begeleide detox van lichaam en geest die je thuis doet.

Gedurende 1 week wordt aan de hand van jouw lichaamstype (dosha) en jouw leefstijl gekeken hoe jij het beste jezelf kunt reinigen en je systeem kunt kalmeren. Hierbij zijn Abhyanga massages en coaching inbegrepen.

Je krijgt een boodschappenlijstje mee met daarop alles wat je hiervoor nodig hebt en recepten van de te bereiden gerechten.

Duur 8 uur