ayurvedaAyurvedische Ontspannings

Massage

De Ayurvedische Abhyanga massage is dé complete energetische, therapeutische, holistische, ontspanningsmassage waarbij het lymfesysteem, de bloedsomloop en het zelfhelend vermogen op celniveau worden gestimuleerd. Stresshormonen reduceren door de aanmaak van de gelukshormonen oxytocine en endorfinen. De massage biedt de mogelijkheid om weer contact met je lichaam te maken en uit je hoofd te gaan.

In combinatie met warme kruidenolie.

Duur 60 min.,

90 min. en 120 min. (incl. uitgebreid voeten).Zwangerschaps Massage

Massage kan helpen om zwanger te worden. De rijkelijke aanmaak van oxytocine helpt daarbij en zorgt ervoor dat de buik ontspant waardoor alle organen in de buik zich revitaliseren.

Massage beperkt de gezondheidsrisico's voor het toekomstige kindje door het verlagen van de bloeddruk. Je verloskundige zal enthousiast zijn door het ontbreken van "zwangerschaps hogebloeddruk".

Ook bevordert  massage de aanmaak van bloed en is het een heerlijke remedie voor bloedarmoede en dus ijzertekort. Het geeft verlichting van rugpijn en draagt bij tot een gezonde, vitale en comfortabele zwangerschap.

Duur 60 minuten


Acces Consiousness Bars 

Door de 32 Bars punten op het hoofd licht vast te houden worden zij actief. Wanneer de Bars actief zijn, ruimen ze alle beperkende gedachten, ideeën, overtuigingen en blokkades,  zoals kwaadheid, schuld, depressie en angst, op, die je tijdens je leven hebt opgebouwd. Bars wordt dus gebruikt om hierin veranderingen te bewerkstelligen en is een buitenkans om alles los te laten. Als je vanuit meer bewustzijn wilt leven zal Bars je daarin een boost geven. Je staat daarna meer in je eigen kracht, kunt beter relaties met anderen onderhouden en met meer gemak van jezelf houden.

Duur 90 minutenNatuurlijk Gezond met Ayurveda

In dit arrangement wordt er door Alena en Marleen gekeken naar wat de klachten zijn, en wordt er een plan van aanpak op maat gemaakt zowel op mentaal als op lichamelijk vlak. De massages tezamen met de voedingsadviezen kunnen voor vermindering of het verdwijnen van de symptomen zorgen.

Duur 2x 90 minuten

Rug Massage

Deze massage is bedoeld om werkgerelateerde klachten en verkrampingen door een verkeerde houding ( bijv. turtle neck) te verlichten. 

Duur 30 minuten.

Voetreflexmassage

Dit is een massage bedoeld om de reflexen in de voeten te stimuleren die corresponderen met delen in ons lichaam en ontspanning en de  evenwichtstoestand terug te brengen. Het zelfgenezend vermogen van het lichaam wordt gestimuleerd.

Duur 30 minuten.