Geniet van bijzondere massages en behandelingen
en ontdek degene die het best bij jou past

Ayurvedische Abhyanga Ontspannings-
massage

De Ayurvedische Abhyanga massage is dé complete energetische, therapeutische, holistische, ontspanningsmassage waarbij het lymfesysteem, de bloedsomloop en het zelfhelend vermogen op celniveau worden gestimuleerd.

Stresshormonen reduceren door de aanmaak van de gelukshormonen oxytocine en endorfinen. De massage biedt de mogelijkheid om weer contact met je lichaam te maken en uit je hoofd te gaan.

In combinatie met warme kruidenolie.

60 min € 60
90 min € 85
120 min € 110

Zwangerschaps-massage

Massage kan helpen om zwanger te worden. De rijkelijke aanmaak van oxytocine helpt daarbij en zorgt ervoor dat de buik ontspant waardoor alle organen in de buik zich revitaliseren.

Massage beperkt de gezondheidsrisico's voor het toekomstige kindje door het verlagen van de bloeddruk. Je verloskundige zal enthousiast zijn door het ontbreken van "zwangerschaps hogebloeddruk".

Ook bevordert massage de aanmaak van bloed en is het een heerlijke remedie voor bloedarmoede en dus ijzertekort. Het geeft verlichting van rugpijn en draagt bij tot een gezonde, vitale en comfortabele zwangerschap.

60 min € 65

Access Consciousness Bars

Door de 32 Bars punten op het hoofd licht vast te houden worden zij actief. Wanneer de Bars actief zijn, ruimen ze alle beperkende gedachten, ideeën, overtuigingen en blokkades, zoals kwaadheid, schuld, depressie en angst, op, die je tijdens je leven hebt opgebouwd.

Bars wordt dus gebruikt om hierin veranderingen te bewerkstelligen en is een buitenkans om alles los te laten. Als je vanuit meer bewustzijn wilt leven zal Bars je daarin een boost geven. Je staat daarna meer in je eigen kracht, kunt beter relaties met anderen onderhouden en met meer gemak van jezelf houden.

90 minuten € 80

Innerchild Healing

Geleide meditatie met klank.

Vanwege eigen krachtige transformaties door mijn eigen sessies en mijn opleiding in Hypnotherapie heb ik een geleide meditatie ontwikkeld om je in staat te stellen weer in contact te komen met je innerlijke kind. Het kind dat je was vóórdat je je persoonlijkheid vormde gebaseerd op de reacties van je omgeving en de wereld om je heen.
Het is mogelijk om je eigen, authentieke stralende, krachtige zelf weer te onmoeten....en deze keer om haar nooit meer kwijt te raken omdat je haar nu ontmoet met het bewustzijn van je volwassen zelf.
Je zult in staat zijn om alle negatieve overtuigingen die zich in de loop van je leven in jou hebben vastgezet, los te laten.
Je komt geïnspireerd terug uit de meditatie met een hervonden besef van wie je werkelijk bent.
Vanaf dat moment zul je jezelf nooit meer los willen laten en ga je het leven vieren met jezelf!


150 min € 165

Voetmassage

Dit is een massage bedoeld om de reflexpunten in de voeten te stimuleren die corresponderen met delen in ons lichaam en ontspanning en de evenwichtstoestand terug te brengen. Het zelfgenezend vermogen van het lichaam wordt gestimuleerd.

30 min € 30

Rugmassage

Deze massage is bedoeld om werkgerelateerde klachten en verkrampingen door een verkeerde houding ( bijv. turtle neck) te verlichten.

30 min € 30

Bindweefselmassage & Cupping

Bindweefselmassage wordt, zoals de naam al zegt, uitgevoerd in de dieper gelegen huiddelen ( het onderhuidse bindweefsel) ten behoeve van duidelijk zichtbare huidverbetering én huidverstrakking. Dit gebeurt door middel van Manuele massage én Cupping.

30 min € 45

10 x 30 min € 400


Klankschaal Massage

Klankschalen kunnen ingrijpende veranderingen teweeg brengen in lichaam, ziel en geest van de mens. Hun trillingen worden niet alleen met het oor opgevangen, maar met het hele lichaam, met alle cellen.

De geluidsvibraties van de zingende schalen uit de Himalaya helpen om weer met jezelf in harmonie te komen.

Een klankmassage werkt preventief en curatief bij stress, overactiviteit, slapeloosheid, rouwverwerking, depressie en burnout.

60 min € 60

90 min € 85

Het perfecte cadeau

Arrangement of bedrag naar keuze mogelijk.

Wordt ook, na betaling, per post toegestuurd