Geniet van bijzondere massages en behandelingen
en ontdek degene die het best bij jou past

Ayurvedische Abhyanga Ontspannings-
massage

De Ayurvedische Abhyanga massage is dé complete energetische, therapeutische, holistische, ontspanningsmassage waarbij het lymfesysteem, de bloedsomloop en het zelfhelend vermogen op celniveau worden gestimuleerd. In deze massage is ook aandacht voor de chakras en meridianen.

Stresshormonen reduceren door de aanmaak van de gelukshormonen oxytocine en endorfinen. De massage biedt de mogelijkheid om weer het contact met je lichaam te maken en mentaal tot rust te komen.

In combinatie met warme kruidenolie.

90 min € 90
120 min € 115

Zwangerschaps-massage

Massage kan helpen om zwanger te worden. De rijkelijke aanmaak van oxytocine helpt daarbij en zorgt ervoor dat de buik ontspant waardoor alle organen in de buik zich revitaliseren.

Massage beperkt de gezondheidsrisico's voor het toekomstige kindje door het verlagen van de bloeddruk. Je verloskundige zal enthousiast zijn door het ontbreken van "zwangerschaps hogebloeddruk".

Ook bevordert massage de aanmaak van bloed en is het een heerlijke remedie voor bloedarmoede en dus ijzertekort. Het geeft verlichting van rugpijn en draagt bij tot een gezonde, vitale en comfortabele zwangerschap.

70 min € 80

Access Consciousness Bars

Door de 32 Bars punten op het hoofd licht vast te houden worden zij actief. Wanneer de Bars actief zijn, ruimen ze alle beperkende gedachten, ideeën, overtuigingen en blokkades, zoals kwaadheid, schuld, depressie en angst, op, die je tijdens je leven hebt opgebouwd.

Bars wordt dus gebruikt om hierin veranderingen te bewerkstelligen en is een buitenkans om alles los te laten. Als je vanuit meer bewustzijn wilt leven zal Bars je daarin een boost geven. Je staat daarna meer in je eigen kracht, kunt beter relaties met anderen onderhouden en met meer gemak van jezelf houden.

90 minuten € 85

Body Stressrelease Massage

is een zachte massage techniek waarbij in je lichaam opgeslagen trauma en contractie in een veilige setting wordt los gemaakt. Dit helpt je je te ontdoen van je pantser en creëert ruimte om weer je werkelijke zelf te zijn en je hart te volgen

90 min €90

Voetreflexmassage

Dit is een massage bedoeld om de reflexpunten in de voeten te stimuleren die corresponderen met gebieden en organen in ons lichaam en ontspanning en de evenwichtstoestand terug te brengen. Het zelfgenezend vermogen van het lichaam wordt gestimuleerd.

45 min € 45

Rugmassage

Deze massage is bedoeld om werkgerelateerde klachten en verkrampingen door een verkeerde houding ( bijv. turtle neck) te verlichten.

45 min € 45

Klank Massage

Klanken  kunnen ingrijpende veranderingen teweeg brengen in lichaam, ziel en geest van de mens. Trillingen worden niet alleen met het oor opgevangen, maar met het hele lichaam, met alle cellen.

De geluidsvibraties van de sjamanendrum, de zingende schalen uit de Himalaya en andere instrumenten helpen om weer met jezelf in harmonie te komen.

Een klank massage werkt preventief en curatief bij stress, overactiviteit, slapeloosheid, rouwverwerking, depressie en burnout.

60 min € 60

90 min € 90

Het perfecte cadeau

Arrangement of bedrag naar keuze mogelijk.

Wordt ook, na betaling, per post toegestuurd